Fly fra Danmark til Malta

Fly fra Danmark til Malta

I dette kapitel ville jeg hjælpe dig med en hurtig forståelse på flybilletter til Malta fra Danmarks lufthavne Billund og København. Malta har sit eget flyselskab, Air Malta, som flyver året rundt.

Hov, du har ikke adgang

Køb adgang til Malta guiden med rabatter på museer, restauranter, m.m.
3 måneders fuld adgang.

Fly fra Billund til Malta

Billund lufthavn har, året rundt, fly til og fra Malta. Billund samarbejder også med forskellige hoteller, hvor du også kan bestille en chartertur med det samme. 

Rejser du fra Billund, har du muligheden for at flyve direkte til Malta med Ryan Air. De regelmæssige dage de flyver på er onsdag, torsdag, og søndag. Det tager ca. 3½ time at flyve til Malta fra Billund.

Du kan bestille billetter direkte fra Billund Lufthavn med dine specifikationer her.

Fra Billund kan man også vælge flyselskaber som Air Malta, Lufthansa, Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Turkish Airlines og Wizz Air til at komme til Malta. Du skal dog være opmærksom på at flere af de flyselskaber skal du have minimum én mellemlanding i Europa.

Fly fra København til Malta

Hvis du rejser fra København til Malta, skal du være opmærksom på at der kun er direkte fly i højsæsonen. Udenfor højsæsonen skal du have minimum én mellemlanding. Højsæsonen er fra slut marts og frem til slut september.

Rejser du i højsæsonen, så er der direkte fly til Malta fra København. Den flyvetur tager omkring 3 timer og 15 minutter. Du kan 

Rejser du uden for højsæsonen, tager det omkring 6 timer at flyve til Malta fra København, hvor du typisk vil mellemlande i Vienna, Frankfurt, Münich, Rom, 

De flyselskaber du kan rejse til Malta fra København er Ryanair, Air Malta, Wizz Air, easyJet, eller Norwegian.

Luqa lufthavn på Mala

Malta har kun én international lufthavn som hedder Luqa. Hvis du søger efter lufthavnen, så kan du bruge forkortelsen MLA for at hurtigere finde den frem.

Luqa er en mindre lufthavn, beliggende syd for hovedstaden Valletta, midt i landet. Med sin moderne infrastruktur og faciliteter betjener lufthavnen et stort antal internationale flyvninger årligt og fungerer som indgangsport til den maltesiske øgruppe. Der har i året 2019 været over 7.3 millioner passagerer, som har benyttet sig af lufthavnen.

Når du ankommer fra Danmark, om det er med direkte fly eller ej, så bliver du kørt fra flyet ind til lufthavnen. Her går du så op til fem minutter til at nå til bagagebåndet.

Når du rejser fra Malta, kan der være mange mennesker i vente terminalen. Du kan i stedet for at sidde sammen med alle andre, bruge €24 for at komme in til loungen, hvor du får mad og drikkevarer med i prisen. Her kan du nyde en mere behagelig siddeplads, få opladt dine enheder, og slappe af før rejsen tager dig videre.

Den billigste periode at flyve til Malta er i december måned, hvor de billigste dage typisk er tirsdage, onsdage og til dels torsdage. Du skal også være opmærksom på, det kan være dyrere at bestille en billet, hvis det gøres ugen før.

Vælger du en chartertur med den danske folkeferie.dk, så rejser du med Atlantic Air, hvor du kan vælge at have afgang fra Billund eller København.

Nogle rigtig gode hjemmesider til at finde billigeflybilleter inkluderer: skyscanner.com, momondo.com, edreams.com, kiwi.com.

Hov, du har ikke adgang

Køb adgang til Malta guiden med rabatter på museer, restauranter, m.m.
3 måneders fuld adgang.