Shopping på Malta

Shopping på Malta

Malta har mange forskellige shoppingmuligheder. Er du mere til noget vintage genbrugstøj, det helt nye fra fashion trends, besparelse fra outlets eller noget high-end? 

De fleste der kommer til Malta for at shoppe tager til Sliema for det. Der ligger et stor Zara butik som er på 4 etager, flere indkøbscentre, genbrugsbutikker langs promenaden og inde i Sliema, samt så meget mere. Du har rig mulighed til at finde på alt du kunne tænke dig ved at tage en tur til Sliema.

Hvis du er i Valletta, så er der også adskillige butikker her, du skal bare være opmærksom på at nogle af butikkerne her kan være lidt dyrere. Der er en fantastisk variation af forskellige butikker her, om du er til en souvenir, en billig sportssko, eller noget finere tøj.

Hov, du har ikke adgang

Køb adgang til Malta guiden med rabatter på museer, restauranter, m.m.
3 måneders fuld adgang.

Cathedral Vintage

Denne dejlige butik finder man i Sliema, som har en stor mængde genbrugstøj som varierer fra tøj helt tilbage fra 60’erne, til ægte japanske silkekimonoer. Uanset hvad din stil er, finder du noget i denne butik. Butikken er ejet af en hollandsk kvinde som startede med at samle på genbrugstøj tilbage i 90’erne og har fået dannet sig et stort klædeskab siden.

I butikken kan du finde mere end bare tøj, men også tasker, sko, og helt specielt designet smykker af en italiensk designer.

Hun er tilfældigvis også gift med en dansker, og de er kommet til Malta med deres barn for at nyde denne dejlige ø.

Du skal være forberedt, at da det er en speciel genbrugsbutik, så er det i den lidt dyrere ende.

Adresse: 54 Cathedral Street, Sliema

The Point

Malta har en stor shopping mall ved navnet “The Point”, som ligger i punktet af Sliema. Denne indkøbscenter er på fire etager med varierende butikker til enhver smag. Butikkerne sælger de nuværende fashion trends til en okay maltesisk pris.

Som i klassiske amerikanske indkøbscentre, har denne også en “food court”, hvor du kan få lov til at sidde og få noget energi når shoppingturen bliver lidt for intens!

Adresse: Tigne Point, Sliema

The Plaza

Denne indkøbscenter, beliggende også i Sliema, er et mindre et ift. The Point. Det er Maltas første indkøbscenter og er derfor ikke noget helt seværdigt. Der er dog en god herre butik, hvis du skal købe nogle barberingsprodukter til dig eller én du kender.

Adresse: Triq Bisazza, Tas-Sliema

The Warehouse Outlet

Attard har meget at byde på, men hvis du har brug for en lille pause fra at se på alle de historiske seværdigheder, så er der denne store outlet butik. Her kan du finde tøj, sko, smykker, tasker, og meget andet til både mænd og kvinder.

Adresse: 32, Triq Luigi Ellul, ⁩⁦Attard

Hov, du har ikke adgang

Køb adgang til Malta guiden med rabatter på museer, restauranter, m.m.
3 måneders fuld adgang.